Agder Ungdom mot EU har holdt sitt 1. Ordinære årsmøte

I dag holdt det nylig stiftede fylkeslaget vårt i Agder sitt 1. Ordinære årsmøte hvor, nytt styre er valgt og kursen videre er lagt

Agder Ungdom mot EU har i dag avholdt årsmøte, hvor vi startet med å først bli kjent med de som møtte opp og deretter spiste vi pizza sammen. Årsmøte startet med en liten hilsen fra lederen i Ungdom mot EU. Agder UMEU fikk å besøk av to observatører fra både Vest og Aust-Agder Nei til EU.

Behandlingen av sakene til årsmøte gikk ordentlig og ryddig for seg med godt humør og gode innspill fra alle som var møtt opp. En enkel og grei arbeidsplan ble lagt for årsmøte, som skal stake ut kursen til fylkeslaget for arbeidsåret 2023-2024 og er en god pekepinn  på hva man vil få til. 

Årsmøte valgte litt senere et nytt styre og følgende ble valgt:

  1. Sander Bærø Furunes, leder 
  2. Stig Even Lillestøl, nestleder 
  3. Baard Sylfest Furholt, styremedlem
  4. Aliln Tobias Rustad, styremedlem 
  5. Ådne Vigemyr, styremedlem 
  6. Sophus Theodor Kopperud, økonomiansvarlig

 

Følgende revisor ble valgt:

Per Gunnar Salamonsen fra Vest- Agder Nei til EU

 

På slutten av årsmøte ble det diskutert litt ulike saker og forslag. Årsmøte  var tydelige i at fylkeslaget må få til å arrangere noen arrangementer iløpet av arbeidsåret, hvor man kan invitere ulike ungdomspartier og aktuelle innledere slik som Asle Toje for å snakke om EU. Etter dette ble årsmøte hevet og nå starter arbeidet med å bygge opp fylkeslaget enda større også verve enda flere nye medlemmer.

reLATERT

Se alle arrangementer

Vår klagestorm mot NRK, ledet til historisk klagerekord i 2023

30. des. 2023

Manglende dekning av Acer-saken i høyesterett fikk over 6.500 klager i 2023 og er med dette den mest innklagde saken til NRKs kringkastingsråd i historien.

Nå kan du søke verv i Oslo UMEU

28. des. 2023

Støtt kampen for å beholde makten over norsk politikk i Norge, søk verv i Oslo UMEU

Frykter en mer EU-positiv regjering med nye statsråder fra Europabevegelsen

19. okt. 2023

Andreas Bjelland Eriksen som er den nye klima- og miljøministeren har tidligere bakgrunn fra Europeisk Ungdom sitt sentralstyre fra 2012 til 2013 og Espen Barth Eide, som er ny utenriksminister, har tidligere vært generalsekretær for Europabevegelsen.

Medlemskveld i Oslo Ungdom mot EU på Duckpin bowling

03. okt. 2023

Oslo Ungdom mot EU har hatt sitt 2. Medlemsmøte på kort tid å både engasjement og antall medlemmer øker.

Ungdom mot EU gir nytt håp, om en voksende EU-motstand blant unge

17. sep. 2023

Ungdom mot EU orienterte Nei til EUs fylkesledersamling fredag den 15. September om arbeidet, resultatene og planene for våres for organisasjonen fremover.

Er du vår nye organisasjonssekretær?

29. juni 2023

Ønsker du å søke på denne stillingen? Da kan du sende en søknad til umeu@umeu.no

Bli kjent med vår nye generalsekretær!

23. juni 2023

Vi har ansatt Torstein Buskaker som ny generalsekretær. Vi har fått stille ham noen spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han.

Valgkomiteens innstilling!

02. april 2023

Bli kjent med vår nye organisasjonssekretær!

03. jan. 2023

Vi har ansatt Sigrid Onsgaard Sagabråten som ny organisasjonssekretær. I dette intervjuet kan dere bli bedre kjent med henne!

Er du vår nye organisasjonssekretær?

01. juni 2022

Bli kjent med ny generalsekretær!

21. april 2022

Vi har ansatt Abdi Said som ny generalsekretær. Vi har fått stille han litt spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han

Er du vår nye generalsekretær?

10. mars 2022

Er du opptatt av å holde orden i sakspapirene, liker du tall og interesserer deg for europeisk og internasjonal politikk? Vil du jobbe med administrasjon og organisere den unge nei-bevegelsen i hele landet? Har du gode ideer for hvordan en kan drifte en organisasjon best mulig, og er god på å skape engasjement blant de rundt deg? Da er stillingen som generalsekretær hos oss noe for deg!