KONTAKT

umeu-logo
 umeu@umeu.no
Schweigaards gate 34B, 0191 Oslo

Generell kontakt:

Vet du ikke hvem som bør lese din henvendelse? Send den til umeu@umeu.no Du kan melde ny postadresse, e-postadresse eller mobilnummer ved å sende mail til medlemsregisteret: medlem@umeu.no.

 

ORGANISASJONEN

Her finner du kontaktiformasjon til de som jobber i Ungdom mot EU og Sentralstyret.

employee

Torstein Buskaker

Generalsekretær

Torstein er 29 år å bor i Bergen, han har lenge vært engasjert i Senterungdommen og er for tiden internasjonal leder der. Han har en bachelorgrad ved sammenliknende politikk ved UIB og holder på med et Bachelorprogram i administrasjon og organisasjonsvitenskap. Torstein har i tillegg hatt en lang rekke tillitsverv, her er noen av de: -First Vice President i Nordiska Centerungdomens Förbund -Medlem av landsstyret i Senterpartiet -Nestleder i YATA Bergen

47459199
employee

Kim Renè Hamre

Leder

Kim er 23 år gammel å kommer fra Bergen og er en ganske samfunnsengasjert person. Han er styremedlem i Bergen Senterungdom, vært leder for JA til kontanter i over 1 år og påvirket nasjonal politikk. Han har jobbet som utleie agent for SIXT på Flesland lufthavn. I 2022 deltok han på Ukrainsk-norsk handelskammer sitt ''Young Entrepreneurs'' program, der teamet han deltok i vant det året. Han har nylig blitt valgt inn i SMB Norge (Små og mellomstore bedrifter) sitt forbundsstyre, som vara. Kim sitter for tiden i styret hos Nei til EU sentralt, i rådet og i Hordaland Nei til EU sitt styre som ungdomsrepresentant.

45396355