Bli med på Ungdom mot EUs vervekonkurranse 2019!

De nye verve-premien har ankommet kontoret og er klare for å sendes ut til dere. Vi er en medlemsorganisasjon, og er derfor avhengig av medlemsvekst. 62% av befolkning hadde stemt Nei til EU-medlemskap i en folkeavstemning. Ikke alle disse er medlemmer i Ungdom mot EU, men det kan du gjøre noen med og samtidig vinne fine verve-premier.

1 verving (eller innmelding): Ungdom mot EU gymbag

En svart ungdom mot EU gymbag,  ligger på en grå benk.  Baggen har påskriften verden er større enn EU, og har hvit snor. I bakgrunnen er gresset grønt.
Vi har bestilt handlenett i nytt design

Melder du deg inn i Ungdom mot EU eller verver én venn får du vår nye gymbag helt gratis!


Den er laget av slitesterkt bomull slik at den kan vaskes i vaskemaskinen i tillegg til å være praktisk når du skal på trening, butikken eller på skole.

Velg vekk plastposene, bruk heller en miljøvennlig UMEU-bag eller et handlenett.

3 vervinger: Retro vervepremie

Hvis du verver 3 venner kan du velge mellom en av våre retro vervepremier.

En svart termokopp står i vinduskarmen. På koppen har Studenter mot EU omkranset av en stilisert kaffeflekk trykket på med oransje farge. Litt lengre inn i vinduskarmen ser vi to grønne planter. I bakgrunnen er litt uklar, men utsikten ut av vinduet er en boligblokk.
Termokoppen er grei å ta med på lange møter, skoledager eller forelesninger. Den holder kaffen varm. Hva mer vil du ha?
Det er lagt frem seks kort på et bord. fire ess ligger øverst i bilde. To kort ligger med logosiden opp nederst i bilde. Disse ligger litt oppå hverandre, med gul skrift på sort bakgrunn. Det står skrevet ungdom mot EU med en sirkel rundt. Under dette er det en stiplet gul strek, og der står det Ja til folkestyret, nei til EU. Nederste linje er viet internettadressen til ungdom mot EU, og under der igjen er det en stiplet gul linje. Kortene ligger på et trefarget bord.
Du trenger en kortstokk. Verver du tre kompiser kan du få du en av oss

5 vervinger: UMEU-nødlader

En svart ungdom mot EU nødlader ligger på et bord, den er koblet til en høyttaler. I bakgrunnen er det et badebasseng med en fargerik badeleke i. Langs bassengkanten er det liggestoler og i bakgrunnen er det blå himmel og grønne busker.
Går du lett tom for strøm?

Vi har fått laget en liten og lett nødlader med 4000mAh som du kan ha med i sekken når du skal ut og reise.

Det beste er at den er helt gratis dersom du verver 5 venner til Ungdom mot EU!

7 vervinger: UMEU kampanjegenser

En dame står i trappen ved tog stasjonen på Oslo S. Hun har på seg en grønn genser, med hvit skrift. Det står la toget leve på genseren. Over denne har hun en brun åpen jakke. Hun smiler. I bakgrunnen ser du at toget akkurat har kjørt inn på stasjonen.

I år stemmer Stortinget over EUs fjerde jernbanepakke. Det vil si at Norge kan bli underlagt jernbanepolitikken til EU med all den oppstykkingen, privatiseringen og ansvarspulveriseringen det medfører.

 Vi sier tydelig ifra. La toget leve.

Verver du syv venner får du denne gode genseren som holder deg like varm på sene kvelder på sommerleir som det holder debatten om den norske jernbanen i live.

En mann sitter på et rekkverk. Han har på seg svarte solbriller, svart bukse og en sort genser med trykk på. Det står FCK EØS på genseren, og det er en rød linje over og under teksten. I bakgrunnen er det et stor hus, men store buede vinduer. Himmelen er blå.
Skal vi få i gang en debatt om EØS må vi provosere litt. Derfor sier vi FCK EØS!

I år er det 25 år siden EØS-avtalen ble innført i Norge. Selv etter at to folkeavstemminger sa nei til Norsk EU-medlemskap endte vi opp med en avtale som i praksis betyr at vi er underlagt Den Europeiske Union. Vi ønsker å erstatte EØS-avtalen med en ren handelsavtale som sikrer oss markedsadgang samtidig som det sikrer selvstyret.

Verv 7 venner og få denne gensere som i tillegg til å være overraskende varm, viser akkurat hva du mener om EØS-avtalen.

Hva venter du på?