Hils på Charles!

Rett før jul ble Charles Hextall Ungdom mot EUs nye organisasjonssekretær. Før han hoppet på toget til Trondheim i går fikk vi muligheten til å bli litt bedre kjent med han.

Hvem er du?
Charles.

Akkurat, har du noe mer å si om deg selv?
Tja. Jeg er en 26 år gammel engelskmann fra Bergen. Jeg er medlem av BBØ (Brann Bataljonen Øst, red.anm.) og BEFFEN (Bergensernes eksilforening, red.anm), så jeg liker å snakke fotball. Eventuelt så kan vi ta et slag biljard, dart eller foosball, bare ikke shuffleboard, eller sjakk, det er jeg skikkelig dårlig i. Jeg hater å tape. Også er jeg ny organisasjonssekretær! Det blir gøy!

Hva fikk deg engasjert i EU-saken da?
Jeg husker da fagforeningen aksjonerte mot tjenestedirektivet for en 10-års tid siden. Jeg har vel alltid vært opptatt av faglige rettigheter også skulle EU, som vi ikke var medlem av komme her og legge til rette for sosial dumping. Det syntes jeg var ugreit. Var nok kanskje da jeg fikk øynene opp for hva EØS-avtalen faktisk innebar. Meldte meg inn i Ungdom mot EU samtidig som jeg ble politisk aktiv.

Hva gleder du deg mest til å gjøre i den nye jobben?
Jeg gleder meg sykt til å bygge lokallag. Nå er jeg på vei til Trondheim for å starte Trøndelag Ungdom mot EU. Jeg skal være der i åtte dager med skolebesøk og skolering hver dag. Jeg digger det når det er høyt tempo og litt stress. Så jeg blir veldig, VELDIG glad når aktivister ringer meg og gir meg en unnskyldning til å forlate kontoret. Altså, det er hyggelige kolleger og alt det, men det er så kjedelig å sitte i ro.

5 kjappe:
Favoritt bok:
Name of the wind. Alle må lese den! Vi kan godt ta en ukes pause mens alle blir ferdige hvis du vil. Man sitter og ler høyt rett etter du har måtte ligge fra deg boken for å grine. Det er en emosjonell rollercoaster av en fantasy-bok. Spøker ikke. It's the best. Everybody says so. It's huge.

Favoritt musikk:
Alt av gammel hip-hop. Nesten. NWA, RUN DMC, B.I.G, Public enemy, 2pac, listen fortsetter altså. En del nyere, Aesop og gatas. Alt bergensk selvfølgelig, jeg tror faktisk det er obligatorisk. Litt usikker på om Nei til EU setter pris på at jeg blaster slikt på kontoret hele dagen. Kanskje like greit at jeg reiser så mye?

Favoritt film:
Du. Jeg er ganske streng når det kommer til film. De har en lei tendens til å alltid vare 5 minutter for lenge. De velger alltid å vise deg hva som skjer 2 måneder etter. Det ødelegger litt av magien for meg. Elsker en god, tragisk slutt, hvor helten ikke kommer tilbake eller noen venter forgjeves. Jeg vil bli rørt. Dette syntes jeg serier har blitt ganske gode på. Se Firefly, Det er en western-sci-fi hvor du følger en gjeng banditter. Serien ble dessverre kansellert etter bare én sesong, men du blir glad i karakterene. West Wing og Gilmore Girls er også et must!

Hvem ville du vært fanget i heisen med?
Jean-Claude Juncker. Hvis han er fanget i heisen med meg så vet vi hvor vi har ham.

Hva ligger på nattbordet ditt?
Nei, eh, det vil du virkelig ikke vite.

Vi takker Charles for praten, før han svinger seg ombord på NSB klar for å verve nye medlemmer til Trondheim Ungdom mot EU. God tur, Charles!

reLATERT

Se alle arrangementer

Nå kan du søke verv i Oslo UMEU

28. des. 2023

Støtt kampen for å beholde makten over norsk politikk i Norge, søk verv i Oslo UMEU

Agder Ungdom mot EU har holdt sitt 1. Ordinære årsmøte

24. okt. 2023

I dag holdt det nylig stiftede fylkeslaget vårt i Agder sitt 1. Ordinære årsmøte hvor, nytt styre er valgt og kursen videre er lagt

Frykter en mer EU-positiv regjering med nye statsråder fra Europabevegelsen

19. okt. 2023

Andreas Bjelland Eriksen som er den nye klima- og miljøministeren har tidligere bakgrunn fra Europeisk Ungdom sitt sentralstyre fra 2012 til 2013 og Espen Barth Eide, som er ny utenriksminister, har tidligere vært generalsekretær for Europabevegelsen.

Medlemskveld i Oslo Ungdom mot EU på Duckpin bowling

03. okt. 2023

Oslo Ungdom mot EU har hatt sitt 2. Medlemsmøte på kort tid å både engasjement og antall medlemmer øker.

Ungdom mot EU gir nytt håp, om en voksende EU-motstand blant unge

17. sep. 2023

Ungdom mot EU orienterte Nei til EUs fylkesledersamling fredag den 15. September om arbeidet, resultatene og planene for våres for organisasjonen fremover.

Er du vår nye organisasjonssekretær?

29. juni 2023

Ønsker du å søke på denne stillingen? Da kan du sende en søknad til umeu@umeu.no

Bli kjent med vår nye generalsekretær!

23. juni 2023

Vi har ansatt Torstein Buskaker som ny generalsekretær. Vi har fått stille ham noen spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han.

Valgkomiteens innstilling!

02. april 2023

Bli kjent med vår nye organisasjonssekretær!

03. jan. 2023

Vi har ansatt Sigrid Onsgaard Sagabråten som ny organisasjonssekretær. I dette intervjuet kan dere bli bedre kjent med henne!

Er du vår nye organisasjonssekretær?

01. juni 2022

Bli kjent med ny generalsekretær!

21. april 2022

Vi har ansatt Abdi Said som ny generalsekretær. Vi har fått stille han litt spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han

Er du vår nye generalsekretær?

10. mars 2022

Er du opptatt av å holde orden i sakspapirene, liker du tall og interesserer deg for europeisk og internasjonal politikk? Vil du jobbe med administrasjon og organisere den unge nei-bevegelsen i hele landet? Har du gode ideer for hvordan en kan drifte en organisasjon best mulig, og er god på å skape engasjement blant de rundt deg? Da er stillingen som generalsekretær hos oss noe for deg!