Landsstyremøte og skoleringshelg i Oslo

8.-9. Juli hadde vi landsstyremøte og skoleringshelg på Landbrukets hus i Oslo. Her kan du lese mer om hva vi gjorde!

IMG_1786.JPG
IMG_1787.JPG

Helgas første skolering var med stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen. Han snakket om hvordan EU er et eksperiment uten forbilde, og at hvorfor det er viktig at Norge beholder krona som egen valuta. Etterpå var det photoshoot med møtedeltakerne som ønsket å ta en selfie!

Etterpå hadde vi digital skolering med Morten Harper som er rådgiver i Nei til EU. Han orienterte om ACER-søkmålet og forventninger til saken når den skal behandles i høyesterett.

Siste innledning ble holdt av vår egen politiske nestleder, Lars Barstad Løvold. Han snakket om hvordan man skriver leserinnlegg, hvorfor leserinnlegg er viktig og kom med gode tips til hvordan man kan komme på trykk. Begge møtedager ble det satt av god tid til skriving og veiledning.

IMG_1791.JPG

Resten av helga ble brukt til saksbehandling av landsstyresaker. En av de største sakene som ble diskutert var forsvar og den militære situasjonen i Europa. Her vedtok vi blant annet en resolusjon om hvorfor vi ikke ønsker en overnasjonal EU-hær. Denne resolusjonen kan du lese her.

Alt i alt var dette en svært lærerik helg, og vi gleder oss masse til neste gang vi møtes!