Medlemskveld i Oslo Ungdom mot EU på Duckpin bowling

Oslo Ungdom mot EU har hatt sitt 2. Medlemsmøte på kort tid å både engasjement og antall medlemmer øker.

Medlemskveld på Duckpins

Oslo Ungdom mot EU hadde på fredag den 29. September sitt andre medlemsmøte på relativt kort tid, hvor vi dro på Duckpins bowling og prøvde ut ferdighetene våres. Her møtte blant annet to relativt nye medlemmer opp og fikk møte flere fra Ungdom mot EU sitt sentralstyre, det var god stemning og konkurranselyst.

Oslo UMEU bilde av Jenny på Duckpin.jpg
Et av våre nye medlemmer, som heter Jenny som prøver ut Duckpin bowling
384276904_694273819413291_889854176114232059_n.jpg
Bente Løyte, som er med i sentralstyret 

Etter bowlingen så gikk dvi for å spise middag og bli enda bedre kjent med hverandre. Flere av de som deltok sa at noe av grunnen for at de er imot et norsk EU-medlemskap er på grunn av at de mener at Norge skal styres av folk i Norge og ikke av den europeiske unionen. En av de som deltok, som ganske nylig ble med og allerede har vært med på to medlemsmøter er Roman Dudnyk som kommer fra Kyiv i Ukraina. Han er positiv til at Ukraina skal bli med i EU, men han mener at Norge klarer  seg bedre utenfor en europeisk union. Vi er veldig glade for å ha han med og han har allerede sagt at han er interessert i å stille til det nye styret som skal på plass snart i Oslo Ungdom mot EU.

Flere medlemsmøter og arrangementer fremover 

Det kommer til å bli arrangert flere medlemsmøter fremover i Oslo UMEU og flere andre av våres lag, vi satser på minst et medlemsmøte hver måned med mulighet for enda mer. Våre medlemmer får og muligheten til å delta på flere av Nei til EU sine arrangementer etter hvert. 

Det er alltids hyggelig å møte både nye og gamle medlemmer.

Er du medlem hos oss og har tips eller forslag til innledere, aktiviteter og temaer du har lyst å høre mer om? Da må du sende oss en melding eller epost om det, så skal vi prøve å få det til.

reLATERT

Se alle arrangementer

Nå kan du søke verv i Oslo UMEU

28. des. 2023

Støtt kampen for å beholde makten over norsk politikk i Norge, søk verv i Oslo UMEU

Agder Ungdom mot EU har holdt sitt 1. Ordinære årsmøte

24. okt. 2023

I dag holdt det nylig stiftede fylkeslaget vårt i Agder sitt 1. Ordinære årsmøte hvor, nytt styre er valgt og kursen videre er lagt

Frykter en mer EU-positiv regjering med nye statsråder fra Europabevegelsen

19. okt. 2023

Andreas Bjelland Eriksen som er den nye klima- og miljøministeren har tidligere bakgrunn fra Europeisk Ungdom sitt sentralstyre fra 2012 til 2013 og Espen Barth Eide, som er ny utenriksminister, har tidligere vært generalsekretær for Europabevegelsen.

Ungdom mot EU gir nytt håp, om en voksende EU-motstand blant unge

17. sep. 2023

Ungdom mot EU orienterte Nei til EUs fylkesledersamling fredag den 15. September om arbeidet, resultatene og planene for våres for organisasjonen fremover.

Er du vår nye organisasjonssekretær?

29. juni 2023

Ønsker du å søke på denne stillingen? Da kan du sende en søknad til umeu@umeu.no

Bli kjent med vår nye generalsekretær!

23. juni 2023

Vi har ansatt Torstein Buskaker som ny generalsekretær. Vi har fått stille ham noen spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han.

Valgkomiteens innstilling!

02. april 2023

Bli kjent med vår nye organisasjonssekretær!

03. jan. 2023

Vi har ansatt Sigrid Onsgaard Sagabråten som ny organisasjonssekretær. I dette intervjuet kan dere bli bedre kjent med henne!

Er du vår nye organisasjonssekretær?

01. juni 2022

Bli kjent med ny generalsekretær!

21. april 2022

Vi har ansatt Abdi Said som ny generalsekretær. Vi har fått stille han litt spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han

Er du vår nye generalsekretær?

10. mars 2022

Er du opptatt av å holde orden i sakspapirene, liker du tall og interesserer deg for europeisk og internasjonal politikk? Vil du jobbe med administrasjon og organisere den unge nei-bevegelsen i hele landet? Har du gode ideer for hvordan en kan drifte en organisasjon best mulig, og er god på å skape engasjement blant de rundt deg? Da er stillingen som generalsekretær hos oss noe for deg!

Bli kjent med organisasjonssekretær!

03. nov. 2021

Vi har fått ansatt Mikkel Sibe som ny organisasjonssekretær! Vi har intervjuet han, slik at dere skal få bli litt kjent med han.