Ny valgkomité i Ungdom mot EU

På landsstyremøte den 11. November valgte Ungdom mot EU en ny valgkomité, som består av en bred politisk sammensetning av representanter fra ulike ungdomspartier på nei-siden i EU-spørsmålet.

Landsstyret i Ungdom mot EU avholdt sitt møte den 11. November og valgte blant annet hvem som skal sitte i vår valgkomité, nå vil komitéen gå i gang med arbeidet og sikre at innstillingen deres som skal legges frem for Ungdom mot EU sitt landsmøte blir så god som mulig. 

 

Valgkomitéens sammensetning ser slik ut:

- Simen Velle (FpU), leder for valgkomitéen 

- Jens Gørvell Halvorsen (SU)

- August Foshaug (Midt-Troms UMEU)

- Dordi Boksasp Lerum (SUL)

- Sandra Kalland Tenud (AUF)

- Sabrina Horgen (RU), 1. Vara 

- Ibrahim Ali (SUL), 2. Vara 

 

Som man kan se så består valgkomitéen av ungdommer med bakgrunn i ulike ungdomspartier, som har et klart standpunkt om at de er imot et norsk EU-medlemskap. 

 

Vi er glade for at vi i år har fått med oss en ungdomspartileder i våres valgkomité fra Fremskrittspartiets ungdom, noe som sender et tydelig og klart signal om at Ungdom mot EU er en organisasjon som blir sett på som viktig. I tillegg er flere av de nyvalgte medlemmene av denne komitéen bestående av flere sentrale tillitsvalgte i forskjellige ungdomspartier som er imot et norsk EU-medlemskap.