Sentralstyret på turné

I enhver medlemsorganisasjon er det lokallagene og det arbeidet som gjøres lokalt som er essensen. For å styrke det lokale arbeidet reiser sentralstyret ut på turne i juni. De skal besøke steder hvor Ungdom Mot EU har lokallag og steder hvor det ikke er noe lag per nå, men hvor det satses fremover. Leder Eirik Fenstad gleder seg til å reise ut å møte unge engasjerte EU-motstandere landet rundt.

Turneen startet allerede i forrige uke med studentkveld i Bergen. Sentralstyremedlem Henrik Madsen styrte møtet med tema Jernbanepakke IV. Det har tidligere vært lokallag i Bergen, og fremover satses det først og fremst på studentaktivitet og Studenter Mot EU der. Ungdom Mot EU er tilstede ved semesterstart på Universitetet i Bergen 14. august.

Onsdag 13. juni fortsetter turneen i Tromsø. Begge nestlederne i Ungdom Mot EU Andreas Storeng og Reidun Heggen er tilstede på åpent møte med tema EØS og sosial dumping. Det har tidligere både vært studentlag og ungdomslag i Tromsø. Nestleder Reidun Heggen som selv studerer i Tromsø håper på å få opp aktiviteten i nord.

Andreas Storeng Eirik Fenstad
Nestleder og leder i Ungdom Mot EU Andreas Storeng og Eirik Fenstad gleder seg til å reise rundt i landet å besøke medlemmer. Foto: Kristiane M. Krystad

Tirsdag 19. juni reiser Eirik til Gloppen i Sandane og Andreas reiser til Innherred i Trøndelag. Gloppen er det nyeste lokallaget i Ungdom Mot EU. De hadde første årsmøte i 2017. I Innherred har det også tidligere vært lokallag, så vi håper å få opp aktivitet der. Ungdom Mot EU og Nei Til EU har flere aktive medlemmer i lokalmiljøet.

Torsdag 21. juni kommer Henrik Madsen til Sarpsborg. Østfold Ungdom Mot EU fungerer per i dag som et lokallag, men det er planer om et til lag i Moss. Siste besøk blir til Kristiansund mandag 2. juli.

- Vi håper på å treffe på så mange UMEUere som mulig på turneen. Både gamle og nye medlemmer er hjertelig velkommen, også de som bare er nysgjerrige, avslutter Eirik.

Oversikt over lokale arrangementer med tid og sted finner du i kalenderen.

Har du lyst på besøk av Ungdom Mot EU dit du bor? Eller er du interessert i å starte opp lokallag? Send en e-post til umeu(a)umeu.no eller ring vår reisesekretær på 415 44 712.

Under Om oss finner du oversikt over lokallag i Ungdom Mot EU.

Følg også med på sosiale medier

Facebook - Ungdom Mot EU 

Instagram - Ungdom Mot EU

Snap - ungdommoteu 

snap

reLATERT

Se alle arrangementer

Nå kan du søke verv i Oslo UMEU

28. des. 2023

Støtt kampen for å beholde makten over norsk politikk i Norge, søk verv i Oslo UMEU

Agder Ungdom mot EU har holdt sitt 1. Ordinære årsmøte

24. okt. 2023

I dag holdt det nylig stiftede fylkeslaget vårt i Agder sitt 1. Ordinære årsmøte hvor, nytt styre er valgt og kursen videre er lagt

Frykter en mer EU-positiv regjering med nye statsråder fra Europabevegelsen

19. okt. 2023

Andreas Bjelland Eriksen som er den nye klima- og miljøministeren har tidligere bakgrunn fra Europeisk Ungdom sitt sentralstyre fra 2012 til 2013 og Espen Barth Eide, som er ny utenriksminister, har tidligere vært generalsekretær for Europabevegelsen.

Medlemskveld i Oslo Ungdom mot EU på Duckpin bowling

03. okt. 2023

Oslo Ungdom mot EU har hatt sitt 2. Medlemsmøte på kort tid å både engasjement og antall medlemmer øker.

Ungdom mot EU gir nytt håp, om en voksende EU-motstand blant unge

17. sep. 2023

Ungdom mot EU orienterte Nei til EUs fylkesledersamling fredag den 15. September om arbeidet, resultatene og planene for våres for organisasjonen fremover.

Er du vår nye organisasjonssekretær?

29. juni 2023

Ønsker du å søke på denne stillingen? Da kan du sende en søknad til umeu@umeu.no

Bli kjent med vår nye generalsekretær!

23. juni 2023

Vi har ansatt Torstein Buskaker som ny generalsekretær. Vi har fått stille ham noen spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han.

Valgkomiteens innstilling!

02. april 2023

Bli kjent med vår nye organisasjonssekretær!

03. jan. 2023

Vi har ansatt Sigrid Onsgaard Sagabråten som ny organisasjonssekretær. I dette intervjuet kan dere bli bedre kjent med henne!

Er du vår nye organisasjonssekretær?

01. juni 2022

Bli kjent med ny generalsekretær!

21. april 2022

Vi har ansatt Abdi Said som ny generalsekretær. Vi har fått stille han litt spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han

Er du vår nye generalsekretær?

10. mars 2022

Er du opptatt av å holde orden i sakspapirene, liker du tall og interesserer deg for europeisk og internasjonal politikk? Vil du jobbe med administrasjon og organisere den unge nei-bevegelsen i hele landet? Har du gode ideer for hvordan en kan drifte en organisasjon best mulig, og er god på å skape engasjement blant de rundt deg? Da er stillingen som generalsekretær hos oss noe for deg!