Ungdom mot EU hilste Senterungdommen sitt 74. Landsmøte

Den 24. November holdt vår leder hilsningstale for Senterungdommen på deres landsmøte, vårt tydeligste budskap var at EU-kampen kommer og nå må Senterungdommen være med på å bygge opp nei-siden

Vår leder, Kim René Hamre dro den 24. November til Drammen for å holde hilsningstale for Ungdom mot EU på Senterungdommen sitt landsmøte. De har alltid vært et ungdomsparti som har vært tydelige på at de ikke vil at Norge skal melde seg inn i den europeiske unionen og at de er imot EØS-avtalen, noe som gjør at de er en viktig samarbeidspartner for oss.

For vår leder var det viktigste å få frem i sin tale til landsmøte at en ny EU-debatt er på vei og at det nå er viktigere enn noen gang å bygge opp Ungdom mot EU, til en stor og kraftig organisasjon som kan samle alle ungdomspartiene som er imot et norsk EU-medlemskap. I tillegg er Ungdom mot EU en god organisasjon i en ny EU-kamp, siden man ikke trenger å måtte stille seg bak et helt partiprogram. For å være medlem hos oss trenger man stort sett bare å være imot et norsk EU-medlemskap og derfor kan vi være et sted unge kan engasjere seg i EU-spørsmålet uten å måtte melde seg inn i noe parti.

Se en del av talen her