Ungdom mot EU på stand hos FpU sin sommerleir

5. August stilte vi i Ungdom mot EU opp på FpU sin sommerleir og holdt stand, resultatet ble mange nye engasjerte medlemmer fra hele Norge.

Vi stilte opp på FpU sin sommerleir den 5. August, hvor vi tok med oss en del nye t-skjorter vi hadde fått laget i samme type blåfarge som FpU selv bruker og med vår logo. Dette var noe som virket å skape stor interesse for standen vår og vi fikk gitt ut mange t-skjorter til nye medlemmer. 

Vervet mange nye medlemmer fra hele Norge

Det var ganske mange på sommerleiren som gikk frem og tilbake forbi standen våres, siden det var en fotball turnering for FpUere rett bortenfor og det gjorde at vi fikk stoppet mange og snakket med de om hvem vi er og hva vi gjør. Mange virket å ha interesse for sakene vi snakket med de om og ble stadig mer interesserte jo mer vi snakket sammen. Det var veldig artig for oss som stod på standen at så mange folk på sommerleiren stoppet innom standen våres og ville snakke med oss og var så engasjerte i diskusjonene vi hadde sammen. Resultatet var mange nye medlemmer til Ungdom mot EU og våres lokal- og fylkeslag, noe som danner grunnlag for mer aktivitet og engasjement i våres eksisterende lag også ikke minst det å kunne danne nye lag.

Image (6).jpeg
Her står folk fra Ungdom mot EU sin stand med 2 jenter fra Troms fra FpU, som de nettop har fått vervet.

FpU lederen besøkte standen vår

På toppen av dette fikk standen våres besøk av Simen Velle som er leder for Fremskrittspartiets Ungdom, han fikk med seg 2 hefter fra oss som er utarbeidet av Nei til EU om blant annet ''EU-guiden'' og ''EUs utvikling''.

Alt i alt var dette en god stand og noe som både vi og flere av våres medlemmer satt stor pris på at vi deltok på.