Dato

TEMA

Artikkeltype

Solidaritet med skeive på flukt!

20. juni 2022

Som EU-motstander blir jeg ofte møtt med at EU er solidarisk og bra for skeive. Det stemme rett og slett ikke. EU-parlamentet har vedtok i fjor at EU er en LHBT+ frihetssone. Det må være betryggende for skeive fra hele verden å høre, og spesielt for skeive som må flykte fra land der de ikke trygt kan være seg selv. Derfor skulle jeg virkelig ønske at det var sant. 

PRESSEMELDING
Ungdom Mot EU

Er du vår nye organisasjonssekretær?

01. juni 2022

Vi har vært på World Social Forum!

11. mai 2022

Denne uken har leder i Ungdom mot EU deltatt på World Social Forum (WSF) i Mexico. Det har vært spennende skoleringer, og vi har møtt organisasjoner og politisk aktive mennesker fra hele verden.

Bli kjent med det nye sentralstyret!

26. april 2022

I helga har Ungdom mot EU hatt landsmøte, og valgt et nytt styre. Her kan du bli litt bedre kjent med det nye styret!

PRESSEMELDING
Ungdom Mot EU

Bli kjent med ny generalsekretær!

21. april 2022

Vi har ansatt Abdi Said som ny generalsekretær. Vi har fått stille han litt spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han

PRESSEMELDING
Ungdom Mot EU

Er du vår nye generalsekretær?

10. mars 2022

Er du opptatt av å holde orden i sakspapirene, liker du tall og interesserer deg for europeisk og internasjonal politikk? Vil du jobbe med administrasjon og organisere den unge nei-bevegelsen i hele landet? Har du gode ideer for hvordan en kan drifte en organisasjon best mulig, og er god på å skape engasjement blant de rundt deg? Da er stillingen som generalsekretær hos oss noe for deg!

Bli med på folkestyrekampanje!

15. feb. 2022

Vil du lære mer om folkestyre? Kanskje har du masse meninger du vil få uttrykk for? Vil du lære mer om hvordan akkurat du kan påvirke demokratiet? Bli med på folkestyrekampanje!

PRESSEMELDING
Ungdom Mot EU

Bli kjent med organisasjonssekretær!

03. nov. 2021

Vi har fått ansatt Mikkel Sibe som ny organisasjonssekretær! Vi har intervjuet han, slik at dere skal få bli litt kjent med han.

Ungdom Mot EU

Ungdom mot EU søker ny organisasjonssekretær!

06. aug. 2021

Er du en reiseglad person, som interesserer deg for europeisk politikk og rettferdighet? Vil du jobbe med kunnskapsformidling og bygge en bevegelse i hele landet? Da er stillingen som organisasjonssekretær noe for deg!

Not so "fit for 55"

06. aug. 2021

Not so "fit for 55"

05. aug. 2021

EUs nye klimapakke "fit for 55" er nok et eksempel på EU-politikk som er for standardisert, og derfor ikke passer for medlemslandene.

Valgkomiteens innstilling 2021 - 2022

06. april 2021