Sommer mot EU presenterer Audrey`s Dance!

Ungdom mot EU arrangerer Sommerfestival 13.-15. juli 2018 på idylliske Skogstad leirsted i Oppland. Vi gleder oss til å tilbringe tre dager full med sommer, sol og selvråderett. I forbindelse har vi gleden av å kunne annonsere at vi får besøk av bandet Audrey`s Dance!

Audrey`s Dance sin musikk kan beskrives som drømmepop, med masse deilige, flytende akkorder og saftige melodier, men trekker også mye inspirasjon fra britisk shoegaze fra tidlig 90-tall. Bandets medlemmer, Trond, Ada, Martin, Steffen, Adrian og Per Alexander, møttes gjennom populærmusikkstudier ved Westerdals i Oslo. Selv om gruppen er Oslobasert, skiper bandet medlemmer fra hele vårt langstrakte land, med medlemmer fra Trøndelag, Innlandet, Follo og Grenlands-området.

Audrey`s Dance
Vi gleder oss til konsert med Audrey`s Dance på Sommerfestival!

Etter å ha erobret Westerdals med sine hypnotiske toner, står nå verdensherredømme for tur. Som første steg i denne planen står Ungdom mot EUs Sommerfestival for tur. I bandets egne ord så gleder de seg «som bare faen». Som en sniklytt på hva vi har å glede oss til, kan vi anbefale singelen «Behind my Door» på Urørt (ekstern lenke).

I mellomtiden får vi smøre oss med solkrem og tålmodighet, og glede oss til å se Audrey`s Dance live på Ungdom mot EUs sommerfestival. Sommerfestivalen er gratis, og du kan melde deg på her - PÅMELDINGSKJEMA.

Les mer om Sommerfestivalen her Sommer Mot EU.

reLATERT

Se alle arrangementer

Landsmøtedokumentene 2020

14. feb. 2020

Her finner du alle sakspapirene du trenger til Ungdom mot EUs 28. ordinære landsmøte. Siden oppdateres fortløpende.

Vi søker ny organisasjonssekretær

10. feb. 2020

Er du sosial, reiseglad og spesielt opptatt av internasjonal politikk? Da kan dette være jobben for deg!

Meld deg på landsmøtet! Bli delegat!

16. jan. 2020

Her finner du informasjon om landsmøtedelegasjonene og hvordan du kan melde deg på landsmøtet

Landsmøtedokumentene 2020

14. jan. 2020

Her finner du alle sakspapirene du trenger til Ungdom mot EUs 28. ordinære landsmøte. Siden oppdateres fortløpende.

EU og EØS tilbake i samfunnsfaget!

03. des. 2019

Allerede i dag sliter folk med å gjøre rede for EØS-avtalen og Norges forhold til EU. Da er svaret å styrke, ikke stryke, kompetansekravet.

Who are UMEU?

02. des. 2019

Read more about the Youth against the EU (UMEU) on one of several international languages here.

Bli tillitsvalgt i UMEU!

22. nov. 2019

Nå kan man stille til valg til både sentralstyret og landsstyret. Er du interessert eller kjenner en kandidat?

Vi supplerer sentralstyret!

10. okt. 2019

Nå jobber valgkomiteen med å finne fire nye sentralstyremedlemmer. Vet du hvem som burde stille? Da kan du sende mail til valg@umeu.no

Ungdom mot EU på årsmøte i Norges Bygdeungdomslag

16. juli 2019

Norges Bygdeungdomslags arrangerer årsmøte og landstevne i Hof i Vestfold denne uken. Ole Dale Kvadsheim og Reidun Heggen hadde stand under årsmøtet, og fikk vervet 5 nye medlemmer til Ungdom mot EU. Norges Bygdeungdomslag har vedtatt politisk plattform, der de slår fast at de fortsatt er motstandere av den Europeiske Unionen. Vi ønsker Inger Johanne Brandsrud lykke til som ny leder. I saken under kan du lese hilsningstalen fra Ungdom mot EU.

Debatt hos Østfold AUF

27. mars 2019

Tirsdag var politisk nestleder Kristian-Manuel, Ungdom mot EU, på en debatt mot Europeisk Ungdom

Ungdom mot EU støtter klimastreikene for miljøet

21. mars 2019

Når tusenvis av ungdom kjemper for å påvirke politikken, redde miljøet og vise solidaritet med den som er hardest rammet av klimaendringer er det naturlig at Ungdom mot EU står sammen med elevene.

Pål er tilbake!

19. mars 2019

Ved inngangen til 2019 var det flere utskiftninger på kontoret. Tidligere nestleder Pål Trautmann Olerud, nestleder i 2013 og 2014 er endelig tilbake i organisasjonen som generalsekretær. For at dere skal bli bedre kjent med ham har vi klart å kidnappe han fra kontorarbeidet for å få et intervju.