Vinn eksklusive premier i Ungdom mot EUs vervekonkurranse!

Det er medlemmene som utgjør Ungdom mot EU, og vi vil gjerne ha med flere engasjerte folk i kampen for folkestyre, miljø og solidaritet!

Vi ønsker oss flere unge og engasjerte mennesker som er for demokrati og folkestyre, miljø og solidaritet. Kjenner du noen som passer inn i denne beskrivelsen? Verv dem til Ungdom mot EU da vel. Det er verdens letteste organisasjon å verve til da medlemskap kun koster 50 kroner per år! Som vi bruker å si - verden er større enn EU. Nå kan du itillegg få fine premier for å verve. 

Medlemsfordeler

- Aktiv engasjert eller passiv engasjert - ditt medlemskap gjør at Ungdom mot EU kan fortsette å jobbe for norsk suverenitet og demokrati. Du velger selv hvor aktivt medlem du ønsker å være. Akkurat nå jobber vi med å beholde makten over norsk jernbanes fremtid i Norge - les mer om Jernbanepakke IV.

-  Du får mulighet til å være med på kule og spennende arrangementer som sommerleir, konferanser og studieturer (og blir kjent med nye folk). Her kan du lese om årets sommerleir, tillitsvalgtkonferanse og studietur - Sommer mot EU på EinaUngdom mot EUs tillitsvalgtkonferanse og Årets studietur går til Hellas.

- Du har alle rettigheter i Nei til EU. Det betyr blant annet at du kan bli med på deres arrangementer og du kan motta avisa Standpunkt. Les mer om Nei til EU på deres nettsider neitileu.no

- Du kan være aktiv i lokal - eller fylkesllag. Eller starte opp nytt lag hvis det ikke er der allerede. Se oversikt over våre lokallag under Om oss

Hvordan verver du?

Vipps

Når man først har fått noen til å si ja til å bli medlem i Ungdom mot EU er det bare for vervede å søke opp Ungdom mot EU på «Betal» i Vipps. Deretter må vervede legge til «Bli medlem» i handlevogna/shopping cart. Vervede må så legge inn navn, telefonnummer, adresse og fødselsdato under kundeinformasjon/Customer Info. Vervede må så legge inn navnet ditt i kommentarfeltet og gå til betaling. Vipps så er vervinga registrert!


SMS 

Vervede må sende SMS «UMEUMEDLEM [fullt navn] [fødselsdato] [adresse] [e-post-adresse] [vervet av]» til 2090.

Vervepremier

Når du verver får du poeng. Du får 1 poeng per verving og disse poenga kan du bruke til å bytte til deg premier. 

1 poeng

Handlenett

handlenett

3 poeng
Nei til EU-kopp
Ungdom mot EU t-skjorte

kopp
Nei til EU - koppen finnes også i grå og rød
tskjorte
Verv 3 venner og få en Ungdom mot EU t-skjorte som du ser til høyre


4 poeng
Nei til EU-øredobber 

øredobber


5 poeng
Ungdom mot EU-genser

umeugenser
Ungdom mot EU genseren varmer godt nå som vi går mot kaldere tider


6 poeng
Universalgavekort på 300 kroner 

Du kan få gavekort som du kan bruke på nesten hva du vil!

20 poeng 
Universalgavekort på 1000 kroner

Medlemskap i Ungdom mot EU gjelder for alle mellom 13 til 30 år. Men kjenner du noen over 30 år som kunne tenke seg å støtte oss kan de bli støttemedlem. Støttemedlemmer betaler 250 kroner per år. Støttemedlemmer kan verves via VIPPS - da velger du bare Støttemedlemsskap. 

Når du har samlet opp nok poeng til den premien du ønsker sender du en e-post til umeu@umeu.no merk med "vervepremie" - og skriv hvor mange du har vervet og hvilken eller hvilke premier du ønsker å få.

reLATERT

Se alle arrangementer

Ungdom mot EU gir nytt håp, om en voksende EU-motstand blant unge

17. sep. 2023

Ungdom mot EU orienterte Nei til EUs fylkesledersamling fredag den 15. September om arbeidet, resultatene og planene for våres for organisasjonen fremover.

Valgkomiteens innstilling!

02. april 2023

Bli kjent med ny generalsekretær!

21. april 2022

Vi har ansatt Abdi Said som ny generalsekretær. Vi har fått stille han litt spørsmål, så medlemmene kan bli litt bedre kjent med han

Er du vår nye generalsekretær?

10. mars 2022

Er du opptatt av å holde orden i sakspapirene, liker du tall og interesserer deg for europeisk og internasjonal politikk? Vil du jobbe med administrasjon og organisere den unge nei-bevegelsen i hele landet? Har du gode ideer for hvordan en kan drifte en organisasjon best mulig, og er god på å skape engasjement blant de rundt deg? Da er stillingen som generalsekretær hos oss noe for deg!

Bli med på slampoesi-workshop!

26. aug. 2020

Er du nysgjerrig på slampoesi? Vil du lære å holde bedre appeller? Da bør du melde deg på slampoesi-workshop!

EU og EØS tilbake i samfunnsfaget!

03. des. 2019

Allerede i dag sliter folk med å gjøre rede for EØS-avtalen og Norges forhold til EU. Da er svaret å styrke, ikke stryke, kompetansekravet.

Ungdom mot EU støtter klimastreikene for miljøet

21. mars 2019

Når tusenvis av ungdom kjemper for å påvirke politikken, redde miljøet og vise solidaritet med den som er hardest rammet av klimaendringer er det naturlig at Ungdom mot EU står sammen med elevene.

Pål er tilbake!

19. mars 2019

Ved inngangen til 2019 var det flere utskiftninger på kontoret. Tidligere nestleder Pål Trautmann Olerud, nestleder i 2013 og 2014 er endelig tilbake i organisasjonen som generalsekretær. For at dere skal bli bedre kjent med ham har vi klart å kidnappe han fra kontorarbeidet for å få et intervju.

Aksjon mot Jermbanepakke 4

27. feb. 2019

Nei til EU hadde på tirsdag aksjon mot jernbanepakke 4 langs Østfoldbanen.

Studenter mot EU på studietur i Hellas

19. nov. 2018

31 Oktober til 5 November befant det seg 12 norske ungdommer i Hellas, Athen. Studietur med studenter mot EU ble avholdt i denne tidsperioden i år (2018). I denne teksten skal jeg, som en av deltagerne, fortelle hvordan det var å være på studietur i Hellas sammen med denne flotte gjengen.

Makt og EU på agendaen under Globaliseringskonferansen 2018

26. okt. 2018

12. til 14. oktober var representanter fra UMEU på stand under Globaliseringskonferansen ved DOGA og kulturkirken Jakob i Oslo. Det var en fantastisk helg, fullspekket av foredragsholdere, likestillingsforkjempere og professorer fra hele verden. Blant annet den colombianske miljøaktivisten Francia Márques, vinner av Right Livelihood Award og æresdoktor Vandana Shiva, samt representanter fra organisasjoner som kvinnefronten, Ungkurd, Natur og Ungdom, antirasistisk senter, IKFF, Operasjon Dagsverk, Palestinakomiteen med flere.

Politisk markering mot Jernbanepakke IV

10. okt. 2018

Torsdag 11. oktober kl. 15:00 samles motstandere av EUs Jernbanepakke IV på Eidsvoll plass foran Stortinget for å demonstrere. Tidligere samme dag fra kl. 12:00 til 14:00 er det formøte for alle interesserte.