Husk å betale kontingenten

Vi trenger deg for å kunne fortsette kampen for folkestyre, solidaritet og miljø! Medlemskapet ditt er utrolig viktig for at vi skal kunne kjempe mot de usolidariske direktivene vi får igjennom EØS-avtalen.

EØS-avtalen får store konsekvenser for det norske samfunnet. Dette har vi sett den siste tiden igjennom privatisering av offentlige tjenester (TISA-avatlen) og privatisering av jernbane (Jernbanepakke IV) eller å avgi kontroll over energisektoren til EU (ACER). Ditt medlemskap er avgjørende for å kunne kjempe mot tiltak som dette.

Medlemskapet ditt gjør følgende

  • Ungdom mot EU blir viktigere med mange i ryggen: Flere medlemmer betyr mer aktivitet og mer makt. Derfor trenger Ungdom mot EU så mange aktive medlemmer som mulig!
  • Inntektene betyr mye for oss. Medlemskapet ditt er et svært viktig økonomisk bidrag til organisasjonen og gjør at vi kan få til mer politisk arbeid.
  • Medlemskap gir deg også mulighet til å delta på Ungdom mot EUs arrangement. Du vil bli invitert på alle arrangementer som sommerleir og studietur, du kan være med på aksjoner, få mulighet til å starte lokallag og få mange nye venner.

Kontingentsatser

  • Vanlig/studentmedlem - 75 kr
  • Støttemedlemmer - 400 kr.

HVORDAN BETALER DU?

Betale med SMS: Send UMEU BETALE 75 til 2090. 

Betaling via nettbank: Dersom du ikke har mottatt faktura i posten kan du foreta en overføring direkte i nettbanken til kontonummer: 7874.05.25335. Husk å merke betalingen med fullt navn og kontingent 2017 (uten dette får vi ikke innbetalingen godkjent). EKS: "Kari Nordman, 21.01.1999, kontingent 2020"

Uansett hvilken metode du velger, så må du huske å merke betalingen med fullt navn!

Har du noen spørsmål om kontingent?
Kontakt: Abdi Said (abdi.said@umeu.no)